Deceyven / Index
Selamat tahun baru
Saturday, 31 December 2011 | 05:46 | 0 Shutter Comments
Assalamualaikum dan selamat sejahtera :)
       
          Cuti sekolah dah nak habis ek ? Peh , menyirap gila -.- Rasa macam baru semalam je cuti , haha . Nak cerita la haritu amik result , cuak gila . Masa cikgu dok umum sapa dapat 8/7A , nama aku takde , haha . Dah duk check aku dapat 6A dan selanjutnya . Menakutkan -.-

          Hurm , dah nak sekolah ni , korang da beli barang sekolah ? Haha , baru arini nak tanya -.- Apa pun takboleh . Aku dah beli except stokin -.- Dari haritu nak beli asyik lupa je , aku tak tahu kenapa -.- Macam tak kasik aku beli je , haha . Harini dah 31 Disember , esok dah next year , cepat gila masa berlalu .

          Hah , sebut pasal next year aka new year ni kan , aku nak wish SELAMAT TAHUN BARU , WOO . Teruja ni , sebab aku dah dekat 2 bulan lebih SINGLE -.- Lepastu , takda orang nak usha pulak tu , kidding XD . Tak rasa macam single pun sebab sekarang ni aku online 24 jam , kalau tak on , mula la rasa nak texting kan ? -.- Takpe takpe , selagi boleh tahan , malas nak pergi mengusha , haha .

          Hurm , tujela , aku tak tahu nak tulis apa lagi -.- Sebab lagi tadi edit blog , main kopi paste je XD , entah apabenda dia cakap , aku mana paham -.- Main amek je , haha . Dan yang paling penting blog aku MACAM BLOG PEREMPUAN sebab aku ada citarasa perempuan XD . Aku tak gay -.- Okayla , ni je la yang aku nak post -.- Macam takde kan ? Haha , btw jangan lupa like page aku yang aku baru buat tadi , wohooo . Thanks , Assalamualaikum

Older Post | Newer Post

Little Disclaimer;

Hi, welcome to Faiez Deceyven's. I'm just a boy and a student in HSM.
No music, no life. TY (Y)
ALL RIGHT RESERVED © FAIEZ DECEYVEN

Lets Mengumpat;


.
Credditostata;
--> Skins by Husna
--> Basecodes by Jaja
--> Graphics by WeHeartIt