Deceyven / Index
Wednesday ?
Wednesday, 30 November 2011 | 06:27 | 0 Shutter Comments
Assalamualaikum , selamat sejahtera .
Nak update pesal harini pulak , hm ya , memang bosan harini . Eh , tak jugak sebab ape ? Haa , nak cerita lenie . Hm , tapi tapi kan sebenarnya takut sebab result dah nak keluar :( Sedih gila lah , tak tahu kenapa , haha . Bukan sedih actually , takut -oo- Heeee .

          Okay , aku bangun pukul 12 , then sambung tidur , haha . Okay kira betul betul bangun pukul 2 lah , haha . Bagun bangun , aku terus bangun -oo- Sebab nak pergi CC , aku kan hantu CC , mana boleh tak pergi , hee . Online BLACKSHOT , woahhh . Memang tak ingat dunia lah aku kan -oo- Haha , pastu balik .

          Then , aku balik , sebab apis cakap pukul 6 nak ambil , tunggu tunggu hujan pulak , aku pun online la kan . Haish , then makan . Pastu apis datang , haha . Dah makan ni , mak dia bawak pergi makan lagi , peh -oo- Kenyang gila , aku makan pelahan pelahan sebab time tu rasa memang macam dah nak muntah gila , ergh . Balik rumah , aku online :3 Heeeeeee , best gilaaaa .

          And sekarang tengah update blogg , berfacebook , dan kejap lagi nak bukak twitter , sesape belum follow twitter aku , boleh follow dekat sini , hihi . Saje promote . And nak bagitahu yang aku dah tukar link blog jadik http://pais.rc.my , hihi . Jangan jealous , free je pun :) Hm , okay bai . Assalamualaikum

Older Post | Newer Post

Little Disclaimer;

Hi, welcome to Faiez Deceyven's. I'm just a boy and a student in HSM.
No music, no life. TY (Y)
ALL RIGHT RESERVED © FAIEZ DECEYVEN

Lets Mengumpat;


.
Credditostata;
--> Skins by Husna
--> Basecodes by Jaja
--> Graphics by WeHeartIt