Deceyven / Index
Lunar New Year
Monday, 23 January 2012 | 06:50 | 0 Shutter Comments

Assalamualaikum dan selamat sejahtera ,

          Haih , Gong Xi Fa Cai. Hm , cuti harini dah masuk hari yang ke 3 , tapi still membosankan . Semalam dengan harini susah nak tidur sebab Chinese asyik main bunga api je , kalau perlahan takpe , ni kuat nak mampuih -.- Bakar depan rumah aku pulak tu , haha . Saje je kan ? Tapi takpe , aku dapat tengok Bunga Api Free Show , cantik siot . Lagi lagi time ending , fuh . Macam nak pecah langit , haha .

          Okey , tu pasal tahun baru cina , bla bla bla . Tadi , aku nak buat homework , then tetibe nampak akak aku online facebook , tak jadi nak buat -.- Add Math kot , susah gila f (x) = 2x + 3 pastu ape benda entah , haha . Tu la , masa cikgu ajar aku citer pasal Blackshot je , mana nak paham , hikhok . Tapi kan , cikgu Add Math aku tu kelakar lah -.- Awal awal masuk kelas , dia ajar kitaorang How to Hold ur Pens , mungkin muka kitorang yang da form 4 ni ada rupa budak tadika kot -.- Mungkin , haha .

          Oke , aku tak basuh kasut lagi -.- Niat haritu , ari sabtu nak basuh , tapi tak basuh basuh , haha . Bapak aku dah bising da , lawak -.- Oh , tadi abang aku datang , tengah tengah main Blackshot terpaksa pause kejap , hikhok . Tapi , memang best , best lah sangat kan ?

          Sekarang ni aku bertexting dengan seorang perempuan , haha . Nama terpaksa dirahsiakan atas permintaan si Dia , tak masal -.- bosan gila kot , facebook member2 aku semua tak online , mungkin diorang pergi beraya kot . Takpe takpe , tak ajak aku , hihi . Hm , okay la , malas nak taip lagi , boo . Bai , Assalamualaikum .

ALL RIGHT RESERVED © FAIEZ DECEYVEN 

Older Post

Little Disclaimer;

Hi, welcome to Faiez Deceyven's. I'm just a boy and a student in HSM.
No music, no life. TY (Y)
ALL RIGHT RESERVED © FAIEZ DECEYVEN

Lets Mengumpat;


.
Credditostata;
--> Skins by Husna
--> Basecodes by Jaja
--> Graphics by WeHeartIt